Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Sunt Un Pic Nedumerit
MoneyMakerGroup > MoneyMakerGroup Announcements & Discussion > International Chat > Romania

imrazvan
Salut baieti, smile.gif zice-ti-mi si mie, am voie sa postez affiliate link-ul meu aici? biggrin.gif. Daca sunteti interesati de affiliate marketing dati-mi un PM si o sa va trimit la un site super bun.
Tity
QUOTE (imrazvan @ Nov 19 2008, 07:31 PM) *
Salut baieti, smile.gif zice-ti-mi si mie, am voie sa postez affiliate link-ul meu aici? biggrin.gif. Daca sunteti interesati de affiliate marketing dati-mi un PM si o sa va trimit la un site super bun.

In aceasta sectiune, nu - cauta sectiunile forumului dedicate affiliate marketingului, sau a ceea ce te intereseaza; daca postezi aici o sa obtii un warning sau chiar o banare si nu cred ca vrei asa ceva.
Ca o idee - editeaza-ti semnatura si link-ul tau o sa apara peste tot unde postezi ceva, la sfarsitul articolului postat de tine, precum vezi la reply-ul meu. Bafta.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.