|
|
Czy moecie poleci co gdzie mona inwestowa kase poniej 1$?
Witam, polecam dorobic troche i inwestowac troche wieksze sumy, 1$ to naprawde niewiele (4zl), zamiast kupowac czekolade mozna sprobowac swoich sil i pomnozyc pieniadze.
Na poczatek polecam zaczac od systemow mailowych, zarobic minimum 5$, w tym czasie czytac forum (mozesz tez zajrzec na moje), inwestowac "na sucho" i poznawac swiat hyipow.
W systemach mailowych ju troche siedze, rednie mam z tego zyski. 1$ to dla mnie sporo bo mam w wielu miejscach inwestycje.
to sprawdz 50cent2surf
Kilka firm bez minimum, zeby zarobic troche kapitalu na poczatek. Pozniej polecam zainwestowac w surfy. Pieniadze mozna zarobic tez...w banku
wysłałem ci pm a teraz piszę , że potem tak jak wcześniej kotś wspominał interesować się hyipami
dla przykłady jak znajdziesz dobrego to z początkowego kapitału możesz wycisnąć 15 razy więcej (tak było w moim przypadku)
sorry ale z 1$ to napewno nie mozesz prosic o rade w jakie programy zainwestowac bo z taka kwota to nawet w 1 program nie oplaca sie tego pakowac...(poprostu za malo).
no ale chyba kiedys trzeba od czegos zaczac. ja jak zaczynalem to wrzucalem do 50cent2surf. jak juz sie uzbieralo troche kaski to 12dp. no i teraz hyipy rozne.
email me podam ci link
sujinlee_69@hotmail.com
мені цікаво, чи ви розумієте українську мову?
sorry ale z 1$ to napewno nie mozesz prosic o rade w jakie programy zainwestowac bo z taka kwota to nawet w 1 program nie oplaca sie tego pakowac..
Sprawdz moj eksperyment. tutaj
Jest tam kilka programow w ktorych mozna sie pobawic w klikanie. Prowadze tez aktualne statystyki (wraz z lista mailowa) dotyczace inwestycji. Co prawda 1$ to troche malo - ale jak juz troche uzbierasz, mozesz wybrac cos z mojej strony. W moim eksperymencie chodzi o to, zeby kazdy mogl zobaczyc jak mi tak naprawde idzie. I na tej podstawie zdecydowal czy jest sens inwestowac podobnie do mnie. Rozgladnij sie po serwisie. |