Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Malutkie inwestycje
MoneyMakerGroup Forum > MoneyMakerGroup Announcements & Discussion > International Chat > Poland

Kuba
Czy moecie poleci co gdzie mona inwestowa kase poniej 1$?
ivaho
Witam, polecam dorobic troche i inwestowac troche wieksze sumy, 1$ to naprawde niewiele (4zl), zamiast kupowac czekolade mozna sprobowac swoich sil i pomnozyc pieniadze. smile.gif
Na poczatek polecam zaczac od systemow mailowych, zarobic minimum 5$, w tym czasie czytac forum (mozesz tez zajrzec na moje), inwestowac "na sucho" i poznawac swiat hyipow.
Kuba
W systemach mailowych ju troche siedze, rednie mam z tego zyski. 1$ to dla mnie sporo bo mam w wielu miejscach inwestycje.
remikPL
to sprawdz 50cent2surf smile.gif
gazelek
Kilka firm bez minimum, zeby zarobic troche kapitalu na poczatek. Pozniej polecam zainwestowac w surfy. Pieniadze mozna zarobic tez...w banku smile.gif. Oczywiscie, chodzi o StormPay i ich StormClix smile.gif. W kazdym razie, na poczatek to powinno wystarczyc. A pozniej mozna zaczac myslec o powazniejszych inwestycjach smile.gif
Wojciech
wysłałem ci pm a teraz piszę , że potem tak jak wcześniej kotś wspominał interesować się hyipami
dla przykłady jak znajdziesz dobrego to z początkowego kapitału możesz wycisnąć 15 razy więcej (tak było w moim przypadku) biggrin.gif pozdro biggrin.gif
ShockingTheory
sorry ale z 1$ to napewno nie mozesz prosic o rade w jakie programy zainwestowac bo z taka kwota to nawet w 1 program nie oplaca sie tego pakowac...(poprostu za malo).
koboos
no ale chyba kiedys trzeba od czegos zaczac. ja jak zaczynalem to wrzucalem do 50cent2surf. jak juz sie uzbieralo troche kaski to 12dp. no i teraz hyipy rozne.
krystof
email me podam ci link

sujinlee_69@hotmail.com
Missorio
мені цікаво, чи ви розумієте українську мову?
plmokm258
sorry ale z 1$ to napewno nie mozesz prosic o rade w jakie programy zainwestowac bo z taka kwota to nawet w 1 program nie oplaca sie tego pakowac..
wanttoearn
Sprawdz moj eksperyment. tutaj
Jest tam kilka programow w ktorych mozna sie pobawic w klikanie.

Prowadze tez aktualne statystyki (wraz z lista mailowa) dotyczace inwestycji. Co prawda 1$ to troche malo - ale jak juz troche uzbierasz, mozesz wybrac cos z mojej strony.

W moim eksperymencie chodzi o to, zeby kazdy mogl zobaczyc jak mi tak naprawde idzie. I na tej podstawie zdecydowal czy jest sens inwestowac podobnie do mnie. Rozgladnij sie po serwisie.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.