Help - Search - Members - Calendar
Full Version: E, kako je ovaj forum mrtav...
MoneyMakerGroup > MoneyMakerGroup Announcements & Discussion > International Chat > Ex-Yugoslavia (Ex-Yu)

Pedja
sad.gif
acca
pa sta mislite, da ga ozivimo malo? wink.gif
hope2006
QUOTE(acca @ Feb 3 2006, 09:01 AM) [snapback]1096036[/snapback]

pa sta mislite, da ga ozivimo malo? wink.gif

pa gdje ste ljudi,
ima li što novoga
acca
QUOTE(hope2006 @ Feb 3 2006, 07:09 PM) [snapback]1096647[/snapback]

pa gdje ste ljudi,
ima li što novoga

Evo, nerviramo se oko 12dp w00t2.gif
Progenitor
Nerviramo se oko ScamPaya. Pola love sam imao u Pajamasurfu i Alientrustu, to je sad izgubljeno. furious.gif
Od mojih egold autosurfova cini se da ce samo Gottalottahits i Dadndaves prezivjeti, katastrofa annoyed.gif
acca
Uh. Ja od autosurfova koristim samo 12dp i onaj exeko, pa mi je frka. Mogu da zamislim da sam u vise. Inace, exeko je na egold, . I na SP imam nesto vise od $40, ali i to je sitno u odnosu na to koliko ljudi imaju, tako da - za mene je moglo i gore smile.gif Nego, ova neizvesnost ubija. Sve je stalo ovih par dana.
zgsnowflake
QUOTE(Progenitor @ Feb 4 2006, 01:03 PM) [snapback]1102851[/snapback]

Nerviramo se oko ScamPaya. Pola love sam imao u Pajamasurfu i Alientrustu, to je sad izgubljeno. furious.gif
Od mojih egold autosurfova cini se da ce samo Gottalottahits i Dadndaves prezivjeti, katastrofa annoyed.gif

Eh, kad gubis vrijeme na sitne zarade. Predlazem ti da se pocnes malo informirat oko hyipova. Ova 2 dole u signu su ziher sigurna i za prave su igrace smile.gif al posto si pocetnik ulozi na ovaj link
ConGold

Ne radi se o pravom hyipu nego o obicnom ponzyju, sto ces vidjeti ako malo pogledas sajt...Barem je vlasnik iskren clapping7.gif

Ja sam isplacen vec 2 puta dosad...

Pozdrav
acca
Otkud ti to da su ziceri? Congold vidim za 19 dana ima 409 accounts, oko $20000 je u plusu, a sa preko 100% za 1 dan, ide na ponzy semu. Ne predvidjam mu da ce trajati jos nesto dugo. Mozda da se ide na 1day plan, ali za koji dan ce i to biti rizik. Moje skromno misljenje.
zgsnowflake
QUOTE(acca @ Mar 6 2006, 11:54 AM) [snapback]1454331[/snapback]

Otkud ti to da su ziceri? Congold vidim za 19 dana ima 409 accounts, oko $20000 je u plusu, a sa preko 100% za 1 dan, ide na ponzy semu. Ne predvidjam mu da ce trajati jos nesto dugo. Mozda da se ide na 1day plan, ali za koji dan ce i to biti rizik. Moje skromno misljenje.

To je ponzy , vlasnik hyipa ti je to lijepo i napisao u FAQu a i sam sajt se sigurno ne bi zvao Congold da zaista nesto korisno radi s nasom lovom. wave.gif
Trajat ce sigurno jos neko vrijeme....pogledaj na sajtu isplate (Paid out) za nick zgsnowflake i jupiter11 (period izmedju 1 i 5.3) dancing4dh.gif

E, taj sam ti ja dance9bh.gif

Svaki put stavio na 1 day plan i sve proslo bez problema(pending za withrawal zadnji put manje od 45 sekundi!) clapping7.gif

zgsnowflake
QUOTE(acca @ Mar 6 2006, 11:54 AM) [snapback]1454331[/snapback]

Acca , odi na stranicu ConGold i gledaj kako zgsnowflake dize, pa reci da govorim gluposti...70.31 $ post-69220-1110229459.gif
Odes na paid out i za minutu dve cu biti isplacen... rofl4.gif

QUOTE(zgsnowflake @ Mar 6 2006, 05:35 PM) [snapback]1458424[/snapback]

Acca , odi na stranicu ConGold i gledaj kako zgsnowflake dize, pa reci da govorim gluposti...70.31 $ post-69220-1110229459.gif
Odes na paid out i za minutu dve cu biti isplacen... rofl4.gif

Vec isplacen ! clapping7.gif
Smilio se i ostavio im 0.1 $ for haircut! biggrin.gif
acca
Ne kazem da nisi podigao nesto, nego da je rizik jer je u pitanju ponzi. Svakako da isplacuju, samo ako svakog dana ulazes i dalje, moras 7 dana to da uradis kako bi kada puknes, ostao u plusu. To vazi za 115%, za druge planove je druga racunica smile.gif Ili da uzmes tih 115% i ides na sledeci hyip. Radio sam to, i u globalu sam u dobrom plusu, samo kazem da nista nije sigurno. Recimo da sam u 60-70% hyip-ova bio u plusu, i u 30-40% pukao, dosta su mi znacili i referali, ali nikada nisam mogao da budem siguran 100%.
zgsnowflake
QUOTE(acca @ Mar 7 2006, 12:15 AM) [snapback]1462329[/snapback]

Ne kazem da nisi podigao nesto, nego da je rizik jer je u pitanju ponzi. Svakako da isplacuju, samo ako svakog dana ulazes i dalje, moras 7 dana to da uradis kako bi kada puknes, ostao u plusu. To vazi za 115%, za druge planove je druga racunica smile.gif Ili da uzmes tih 115% i ides na sledeci hyip. Radio sam to, i u globalu sam u dobrom plusu, samo kazem da nista nije sigurno. Recimo da sam u 60-70% hyip-ova bio u plusu, i u 30-40% pukao, dosta su mi znacili i referali, ali nikada nisam mogao da budem siguran 100%.

U pravu si acca, bez rezerve. tongue4.gif
Samo kada sam ja krenuo u Congold (27.02.) profit je bio 130% per one day plan, te sam do 2.03. kada je profit promjenjen u drugi plan(115% per one day) vec izvukao cistu stotku $ zarade. dance9bh.gif

pozdrav i samo uspravno peace.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.