|
|
pa sta mislite, da ga ozivimo malo?
QUOTE(acca @ Feb 3 2006, 09:01 AM) [snapback]1096036[/snapback] pa sta mislite, da ga ozivimo malo? pa gdje ste ljudi, ima li što novoga QUOTE(hope2006 @ Feb 3 2006, 07:09 PM) [snapback]1096647[/snapback] pa gdje ste ljudi, ima li što novoga Evo, nerviramo se oko 12dp
Nerviramo se oko ScamPaya. Pola love sam imao u Pajamasurfu i Alientrustu, to je sad izgubljeno.
Od mojih egold autosurfova cini se da ce samo Gottalottahits i Dadndaves prezivjeti, katastrofa
Uh. Ja od autosurfova koristim samo 12dp i onaj exeko, pa mi je frka. Mogu da zamislim da sam u vise. Inace, exeko je na egold, . I na SP imam nesto vise od $40, ali i to je sitno u odnosu na to koliko ljudi imaju, tako da - za mene je moglo i gore
QUOTE(Progenitor @ Feb 4 2006, 01:03 PM) [snapback]1102851[/snapback] Nerviramo se oko ScamPaya. Pola love sam imao u Pajamasurfu i Alientrustu, to je sad izgubljeno. Od mojih egold autosurfova cini se da ce samo Gottalottahits i Dadndaves prezivjeti, katastrofa Eh, kad gubis vrijeme na sitne zarade. Predlazem ti da se pocnes malo informirat oko hyipova. Ova 2 dole u signu su ziher sigurna i za prave su igrace ConGold Ne radi se o pravom hyipu nego o obicnom ponzyju, sto ces vidjeti ako malo pogledas sajt...Barem je vlasnik iskren Ja sam isplacen vec 2 puta dosad... Pozdrav
Otkud ti to da su ziceri? Congold vidim za 19 dana ima 409 accounts, oko $20000 je u plusu, a sa preko 100% za 1 dan, ide na ponzy semu. Ne predvidjam mu da ce trajati jos nesto dugo. Mozda da se ide na 1day plan, ali za koji dan ce i to biti rizik. Moje skromno misljenje.
QUOTE(acca @ Mar 6 2006, 11:54 AM) [snapback]1454331[/snapback] Otkud ti to da su ziceri? Congold vidim za 19 dana ima 409 accounts, oko $20000 je u plusu, a sa preko 100% za 1 dan, ide na ponzy semu. Ne predvidjam mu da ce trajati jos nesto dugo. Mozda da se ide na 1day plan, ali za koji dan ce i to biti rizik. Moje skromno misljenje. To je ponzy , vlasnik hyipa ti je to lijepo i napisao u FAQu a i sam sajt se sigurno ne bi zvao Congold da zaista nesto korisno radi s nasom lovom. Trajat ce sigurno jos neko vrijeme....pogledaj na sajtu isplate (Paid out) za nick zgsnowflake i jupiter11 (period izmedju 1 i 5.3) E, taj sam ti ja Svaki put stavio na 1 day plan i sve proslo bez problema(pending za withrawal zadnji put manje od 45 sekundi!) QUOTE(acca @ Mar 6 2006, 11:54 AM) [snapback]1454331[/snapback] Otkud ti to da su ziceri? Congold vidim za 19 dana ima 409 accounts, oko $20000 je u plusu, a sa preko 100% za 1 dan, ide na ponzy semu. Ne predvidjam mu da ce trajati jos nesto dugo. Mozda da se ide na 1day plan, ali za koji dan ce i to biti rizik. Moje skromno misljenje. Acca , odi na stranicu ConGold i gledaj kako zgsnowflake dize, pa reci da govorim gluposti...70.31 $ Odes na paid out i za minutu dve cu biti isplacen... QUOTE(zgsnowflake @ Mar 6 2006, 05:35 PM) [snapback]1458424[/snapback] Acca , odi na stranicu ConGold i gledaj kako zgsnowflake dize, pa reci da govorim gluposti...70.31 $ Odes na paid out i za minutu dve cu biti isplacen... Vec isplacen ! Smilio se i ostavio im 0.1 $ for haircut!
Ne kazem da nisi podigao nesto, nego da je rizik jer je u pitanju ponzi. Svakako da isplacuju, samo ako svakog dana ulazes i dalje, moras 7 dana to da uradis kako bi kada puknes, ostao u plusu. To vazi za 115%, za druge planove je druga racunica
QUOTE(acca @ Mar 7 2006, 12:15 AM) [snapback]1462329[/snapback] Ne kazem da nisi podigao nesto, nego da je rizik jer je u pitanju ponzi. Svakako da isplacuju, samo ako svakog dana ulazes i dalje, moras 7 dana to da uradis kako bi kada puknes, ostao u plusu. To vazi za 115%, za druge planove je druga racunica U pravu si acca, bez rezerve. Samo kada sam ja krenuo u Congold (27.02.) profit je bio 130% per one day plan, te sam do 2.03. kada je profit promjenjen u drugi plan(115% per one day) vec izvukao cistu stotku $ zarade. pozdrav i samo uspravno |