Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Apeliranje
MoneyMakerGroup.com Forum > MoneyMakerGroup Announcements & Discussion > International Chat > Ex-Yugoslavia (Ex-Yu)

mak-m-m
Zdravo svim clanovima MMG

Ja sam skoro poceo da pravim eksperimente sa HYIP programima ali verujem kao i oni koji imaju sada neko vece iskustvo "Na pocetku sam imao nekoliko losih iskustva" sa ovih programa.
Ovaj forum je otvoren sa jednim jedinim ciljem da se na neki nacin sprece prevarante i lopove da kradu ljude !
Ipak ja kao novi clan ne vidim u forumu neka stabilna argumenta da se jasno izdvojavaju scam programe od neke postene.
Obracam se svim clanovima ovog foruma da se fokusiraju u svoje tekstove iskljucivo iz licnog iskustva da svi zajedno vidimo koje programe su lopovske a koje su ozbiljne i moze u njih da ulazemo svoje pare.
Pozdrav svima ! wave.gif
zgsnowflake
dobrodosao mak-m-m biggrin.gif

drago mi je da nakon toliko vremena ovdje opet postaju neke nove face.

slazem se s tvojim razmisljanjem, samo podsjetio bih da svi ali bas svi hyip programi koji se bave iskljucivo sa anonimnim uplatama preko egolda ili neke druge elektr. valute kad tada postanu scam rolleyes.gif
zato dobro pazi u u sta ulazes, osobno sam probao par hyipova ali iz svih sam uspio izaci na vrijeme iliti u plusu ili bar na pozitivnoj nuli. trenutno ih potpuno izbjegavam
bolje da startas sa nekim affiliate ili mlm programima koji su ipak puno duzeg vijeka.

uzivaj peace.gif
mak-m-m
[b]Pa ljudi ako vam nesto znaci moj APEL "BEZITE STO DALJE OD HYIP PROGRAMA"!!!
Licno sam iskusio u najmanje dvadeset HYIP programa i definitivno mogu reci to je sve prevarant do prevaranta.
Nemojte da vas zalazi ako odredjeni HYIP ima monitoring pa onda forum i ne znam sta "SVE TO KRATKO TRAJE"!
Procitao sam u jednoj knjizi sledeci tekst "Svaki desetti amerikanac (U proseku) proba da zaradi preko lepo dizajnirane web strane koja obecava extra profit za sirote sirotinje, koje ce preko noci postati milijarderi!
Sve je to laz i kriminal.

Ako neko od vas zna nesto pametnije od HYIP neka izvoli neka podeli svoje otkrice sa nama!
Pozdrav MAK_M_M
blush.gif rolleyes.gif post-36326-1110185726.gif screwy.gif shutup.gif furious.gif
Aumile
Vi mora da ste dobru lovu pukli cim toliko kukate... sad.gif
zgsnowflake
QUOTE(Aumile @ May 3 2007, 01:36 PM) [snapback]4048673[/snapback]
Vi mora da ste dobru lovu pukli cim toliko kukate... sad.gif

a cuj kako ko... rofl4.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.