Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Draga Siber90
MoneyMakerGroup Forum > MoneyMakerGroup Announcements & Discussion > International Chat > Romania

Haotik
Draga siber90 eu si sustinatorii mei am hotarat sa eliminam dusmanu (Fani Vaci). Asa ca daca din intamplare gasesti otrava in mancare sau o perna pe fatza in timp ce dormi sa sti ca face parte din planul meu de extindere a Fabricii =))

*** e mah sa fie fratitu fan FabricaDeBani?

Mah daca nici pe aia de la tine din familie nu ii poti convinge ca Boi Prosti si Nesimtiti sunt bani buni ca Fabrica ce pretenti mai ai la altii??

Deci de azi ai o misiune foarte importanta, convertirea fratelui tau de la FDB la BPN.

Vai ce am mai ras cand am aflat... vai ... mancati la masa impreuna?

Siber90 te-am facut rau frate... rau de tot... pana nu iti convertesti fratele sa fie fan BPB, nu mai ai nici un argument in fatza mea ca aia sunt mai buni, oricum nu sunt.

P.S. Poveste_fara_sfarsit era un nume prea frumos si prea elaborios asa ca am decis sa o numesc mai simplu VACA =))
drakudemine
E foarte foarte interesant *** codezi anumite chestii sa dai subtil nume si pe altele nu tongue4.gif In fine, amuzant post. I don't really care dar tre sa recunosc ca e un post amuzant! May vrei inca o cearta pe aci ca e taram neutru?
bogdan_16
Da, funny topic, cel probabil e ca nu putem sa stim si noi cine e fratele lui syber .
Haotik
stie el.. pentru noi e Funy dar el cand o citi siber90 cred ca o sa aiba multe noduri in gat.
Haotik
*** merge cu convertirea aia fiule.... la ce verset ai ajuns din biblia "sfanta" a bpn-ului... La porunca aia cu "sa nu furi" ai ajuns?

Continua fiule esti pe drumul cel bun.... misiunea ta este una de importantza strategica...

Eu zis sa iei o gura de aer, sa te gandesti bine si sa analizezi situatia. Si porma sa vi sa imi spui la ce concluzie ai ajuns.

Miaduc aminte ca te-am contactat odata pe messenger si mi-ai zis paaaaaa asa fara sa vezi macar ce vreau... eu zic sa mai analizezi multe si porma sa tragi concluzi... ca nu vei recunoaste anumite lucruri.... neimportant pentru mine... va fi insa socant pentru tine sa constati ca credeai intr-un zeu fals.

Vai ce aberez... si ce criptic vorbesc.... doar sunt Haoik am voie sa vobesc asa mai haotic smile.gif

P.S. Am auzit ca te-ai enervat foarte tare.
ferante
QUOTE(Haotik @ Feb 18 2007, 04:23 AM) [snapback]3712024[/snapback]

*** merge cu convertirea aia fiule.... la ce verset ai ajuns din biblia "sfanta" a bpn-ului... La porunca aia cu "sa nu furi" ai ajuns?

Continua fiule esti pe drumul cel bun.... misiunea ta este una de importantza strategica...

Eu zis sa iei o gura de aer, sa te gandesti bine si sa analizezi situatia. Si porma sa vi sa imi spui la ce concluzie ai ajuns.

Miaduc aminte ca te-am contactat odata pe messenger si mi-ai zis paaaaaa asa fara sa vezi macar ce vreau... eu zic sa mai analizezi multe si porma sa tragi concluzi... ca nu vei recunoaste anumite lucruri.... neimportant pentru mine... va fi insa socant pentru tine sa constati ca credeai intr-un zeu fals.

Vai ce aberez... si ce criptic vorbesc.... doar sunt Haoik am voie sa vobesc asa mai haotic smile.gif

P.S. Am auzit ca te-ai enervat foarte tare.

clapping7.gif
Haotik
tace si nu zice nimic vad... probabil e foarte ocupat cu convertirea...

Siber90 degeaba ma ignori acuma, pentru ca undeva pe un forum in vreun thread ne vom reintalni si bineinteles ca iti voi reaminti de faptele de aici.
MillionDollarLink
Nu inteleg carei shusta dar e funny happy.gif
zmeutz
ne poti povesti si noua ce sa intamplat smile.gif
eu unul sunt curios tongue4.gif
Madruga
Chiar e funny , ce sa-i faci , asa s-a intamplat , se intampla si se va intampla mereu pe forumuri . Niciodata nu va fi perfect sad.gif

--------------------

=Ady=
Iar incep posturile inutile din partea lui Haotik

Saracul...te inteleg ca la varsta ta nu ai o viata...ceea ce e demn de mila

PS: Cred si eu ca s a mutat la BPN (forumul dupa care ai copiat tot ce ai pe FDB) pt ca vrei nu vrei....acel forum va ramane mereu un exemplu demn de urmat pt tine
minunel
care e rostul acestui topic ?

fiecare face ce vrea in viata si sta de partea cui vrea ! uitati-va la stiri *** se muta parlamentarii din partid in partid ... nu vad pe nimeni sa ii ameninte cu perna pe fata sau alte magarii ...

SINCER NICI NU TE-AI FACUT INTELES SA NE DAM MAI BINE CU PAREREA ...

Raman la concluzia ca acest topic nu isi are rostul !

Fara suparare !
=Ady=
Poate sa fie si cu suparare din partea mea...putin imi pasa de Haotik smile.gif
xxxxPAK
pai omu asta e pus pe scandal de cand il stiu..pe BPN.. acu ce? strica unu mic si aici?
Haotik
Ady ai ramas lafel de idiot ca la inceput. Maturizeaza-te.

Sorry de raspunsurile prea tarzii dar nu prea dau des pe aici.
=Ady=
Mi-ai luat cuvintele din gura...vad ca tot prost ai ramas pt varsta ta...poate tie ti-ar trebui putina maturizare...ai avea nevoie biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.