Vad ca nu s-a mai postat nimic aici, si eu sunt inscris mai nou...
Vroiam sa vad cu ce se mai lauda lumea pe aici si cam care sunt modalitatile de castig.
Mi-a fost recomandat acest site de o tipa care cred ca stie ce vb. Sper sa fi avut dreptate
|
|
Vad ca nu s-a mai postat nimic aici, si eu sunt inscris mai nou...
Vroiam sa vad cu ce se mai lauda lumea pe aici si cam care sunt modalitatile de castig. Mi-a fost recomandat acest site de o tipa care cred ca stie ce vb. Sper sa fi avut dreptate
Salut si bun venit pe forum!
Cred ca in 2007 unul dintre programele cele mai serioase va fi AGLOCO. AGLOCO in cateva luni a reusit sa ajunga printre cele mai vizitate 7000 site-uri din lume. Viewbar-ul este inca in teste si nu poate fi inca descarcat. O sa-i dea drumul in cateva saptamani. Pana atunci poti sa-ti construiesti o retea de referali daca vrei sa ai niste castiguri serioase. Te salut!
Bun venit pe forum chataros, cine ti-a recomandat acest forum a avut dreptate cand ti-a spus ce ti-a spus...se pot castiga, prin diverse metode...iti recomand totusi sa o rogi sa te ajute in privinta luarii deciziilor, cel putin pana iti dai seama cam *** vine treaba...In caz ca se ocupa de asta mai frecvent. Succes.
wb4uprivate si 4daily era, si 12dailypro...si multe altele
wb4uprivate doar incearca sa faca reclama...
Welcome chataros QUOTE(=Ady= @ Jan 9 2007, 11:01 PM) [snapback]3496787[/snapback] wb4uprivate doar incearca sa faca reclama... Welcome chataros Deci tu esti Ady ala care se agita prin sectiunea "Money Cyclers" Aveam eu o banuiala ca ai fi romanas de-al nostru dar nu eram sigur
n~ai vazut nimic.....sa te uiti prin sectiunea de autosurf cand intra pe mmg......face ravagii
Se da vreun bonus cand ajungi la 2k de posturi si noi nu stim? Cea mai importanta noutate pt mine in 2007 pana acum e k jake a plecat de la asa In rest nimic ~ scammeri, Hari si Tristar n~o sa mai accepte membri! Pt ala cu Agloco , urmatorul alladvantage....uite nijte material pt meditatie http://www.makemoneynow.us/alladvantage-is-dead.htm Btw bine ai venit, Chataros! Iti doresc mult succes!
Noroc ca ne mai treseste cineva din somn ca multa vreme a fost liniste si pace.
Noroc romani
Sa avem un an bun QUOTE(mirc3a24 @ Jan 12 2007, 01:12 AM) [snapback]3511513[/snapback] n~ai vazut nimic.....sa te uiti prin sectiunea de autosurf cand intra pe mmg......face ravagii Se da vreun bonus cand ajungi la 2k de posturi si noi nu stim?
dracula
QUOTE(moob1 @ Jan 17 2007, 02:23 AM) [snapback]3538928[/snapback] dracula salutare tuturor.
Syber90 avatarul tau imi face reclama sau ma insel eu??
Glumeam gandinu-ma la o expresie de demult forumul verde, natiunea verde, la romani care or fi nationea verde? Lool deci imi faci reclama mascata QUOTE(Haotik @ Jan 18 2007, 09:03 AM) [snapback]3549015[/snapback] Syber90 avatarul tau imi face reclama sau ma insel eu?? Glumeam gandinu-ma la o expresie de demult forumul verde, natiunea verde, la romani care or fi nationea verde? Lool deci imi faci reclama mascata
Salve si un an bun.
.... macar nu adorm pe forum |