Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Atm Kartica
MoneyMakerGroup.com Forum > MoneyMakerGroup Announcements & Discussion > International Chat > Ex-Yugoslavia (Ex-Yu)

HYIP33

Link je u mom podpisu! Ja sam se upisao i videčemo kad stiže! Ako ima neko komentar oko te stranice neka slobodno kaže!
zgsnowflake
QUOTE(HYIP33 @ Dec 7 2006, 03:20 PM) [snapback]3310081[/snapback]

Link je u mom podpisu! Ja sam se upisao i videčemo kad stiže! Ako ima neko komentar oko te stranice neka slobodno kaže!

no comment.... iskreno malo mi smrdi cijela situacija oko te kartice ... al ko zna ... daj boze da sam u krivu biggrin.gif
HYIP33
QUOTE(zgsnowflake @ Dec 8 2006, 05:45 PM) [snapback]3318083[/snapback]

no comment.... iskreno malo mi smrdi cijela situacija oko te kartice ... al ko zna ... daj boze da sam u krivu biggrin.gif

Za sada ne treba ništa platiti! Verovatno je to samo promocija, da što prije dobiju što više klijenta! Znam, da je tamo financijski raj, zbog zakona i možda če jim ovo uspjeti! Biče posle nove godine ta kartica skupa!

Pozdrav! yahoo.gif
zgsnowflake
QUOTE(HYIP33 @ Dec 8 2006, 08:27 PM) [snapback]3319026[/snapback]

Za sada ne treba ništa platiti! Verovatno je to samo promocija, da što prije dobiju što više klijenta! Znam, da je tamo financijski raj, zbog zakona i možda če jim ovo uspjeti! Biče posle nove godine ta kartica skupa!

Pozdrav! yahoo.gif

I si dobio karticu nakraju ? pozz wave.gif
ati
Kako dugo traje da je dobiješ?
3Darcher
QUOTE (HYIP33 @ Dec 7 2006, 04:20 PM) *

hi
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.