hejka!
mam pytanie-czy ktos bylby zainteresowany zapisaiem sie do ebaya polskiego?
place 1$ na eg
czekam na odp
|
|
hejka!
mam pytanie-czy ktos bylby zainteresowany zapisaiem sie do ebaya polskiego? place 1$ na eg czekam na odp
tylo zapis ?
myśle że powinnaś zajżeć na yeyku.com tam napewno więcej ludzi wpadnie tutaj mały ruch jest w naszym subforum and by the way hello
a co to ebay? jakis twoj HYIP?
j/k ja juz sie zapisalem
wpadne na forum o ktorym mi mowiles ale jeszcze nie jestem pewna co i jak
chcialam tylko zapytac czy ktos bylby zainteresowany rejestracja jk alegro-wypelniasz pare pol i przysylaj ci kod do skrzynki pocztowej ktory musisz wpisac i tyle.. dzieki i pozdrawiam
a o forumemoney.com wiesz ?
Ja nie wiedziałem na przykład ...
tez mi ostatnio obczyscili e-gold!
Mam informacje od e-gold support ze w tej chwili jest obecnych 10 wirusów, które obczyszczaja konta wiele z nich jest podpietych pod hyipy! mnie dopadł win32Gram po zalogowaniu sie i kliknieciu w ballance kasa automatycznie sie wysyla na inny e-gold Polecam bardzo dobry program antywirusowy kaspersky!
Ja bym sie pisał. Moge sie zapisaćna EBAya jeśli wyślesz tego dolarka
TO ja tez biore to tylko uświadom mnie w tych żeczach no PM, to znaczy jak to mam zrobić
Czesc;
Ja sie moge zapisac, nawet bez tego $1 na e-gold, ale badz dobra i wytlumacz jaki masz z tego pozytek, ze polska ebay ma wiecej members, zaciekawilo mnie to . pozdrowienia eva
Też tego nie rozumiem jaką korzyść z tego ma ta panna, już dawno się zapisałem i wysłałem jej PM, ale żadnej odpowiedzi.
QUOTE(Mochu @ Feb 19 2007, 07:23 AM) [snapback]3716615[/snapback] Też tego nie rozumiem jaką korzyść z tego ma ta panna, już dawno się zapisałem i wysłałem jej PM, ale żadnej odpowiedzi. pewno program partnerski "Dostaniesz pieniądze za każdego, kto kliknie w reklamę na Twojej stronie i złoży ofertę (ang. Bid) na aukcji z licytacją lub ceną Kup teraz (ang. BIN, Buy-It-Now) bądź założy nowe, aktywne konto (ACRU)"
iam from england any one there?
QUOTE(nancy1988 @ Mar 15 2007, 03:29 AM) [snapback]3828197[/snapback] iam from england any one there? Here you can meet only ppl from Poland. Cheers.
Szkoda, że nie możecie zapisać się do Allegro
|