nedumerirea mea este urmatoarea: adica chiar se poate asa ceva? la sfarsitul lunii pe baza castigurilor la ssms.ro sa iti fie redusa acea suma de bani din factura sau sa iti fie reincarcata cartela...mi se pare destul de ciudat...nu stiu ce sa zic
|
|
intrati pe http://www.ssms.ro
nedumerirea mea este urmatoarea: adica chiar se poate asa ceva? la sfarsitul lunii pe baza castigurilor la ssms.ro sa iti fie redusa acea suma de bani din factura sau sa iti fie reincarcata cartela...mi se pare destul de ciudat...nu stiu ce sa zic
Sa iti fie incarcata cartela este posibil, chiar foarte simplu... in ceea ce priveste scaderea sumei din valoarea facturii in cazul abonamentelor, chiar nu stiu ce sa zic... trimite-le un mail sa ii intrebi exact *** se procedeaza
gasiti mai multe pe fabricadebani despre acest site... lamuriri chiar de la adminul siteului. O sa incerc sa fac ceva de genu asta si eu pe www.incarcaricartele.ro in curand dar din pacate lucrurile nu se pot aranja peste noapte.... inca mai am de lucru la automatizarea sms-urilor.
da se poate..in state aveam o optiune prin care daca primeam publicitate primeam minute si smsuri gratis
de prin ianuarie o sa fie disponibil serviciul...acum sa vedem ce a iesi
cred ca o sa ma misc mai repede decat iei....
eblans
Acum am vazut topicul, sper ca va merge ceva ceva.
Macar 10 minute pe zi |