Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Salut Romania!
MoneyMakerGroup Forum > MoneyMakerGroup Announcements & Discussion > International Chat > Romania

Vampy
Am o propunere !

Intrati pe www.solutii.lx.ro si implicit pe forum-ul site-ului .

De ce stati pana la urma pe un forum care nu e romanesc? :| astia scot bani de pe voi ... pe www.solutii.lx.ro nu se scot bani de pe useri ....

si in plus ... puteti si cere Domenii de discutie ... _cum ar fi ... servicii , vanzare cumparare orice .. ar fi ca si _cum v-ar apartine ...

Ganditiva un pic .. si luati o decizie ...

Ramane *** vrei voi ... alegerea va apartine ...

Multumesc tuturor ... norooc in viata .. wink.gif
cristi
QUOTE(Vampy @ Nov 8 2006, 11:53 PM) [snapback]3134961[/snapback]

De ce stati pana la urma pe un forum care nu e romanesc? :| astia scot bani de pe voi ... pe www.solutii.lx.ro nu se scot bani de pe useri ....

ma prapadesc de ras rofl4.gif rofl4.gif rofl4.gif
Raz
Hmm... mai vedem, ne mai gandim... dar nu prea cred smile.gif
cristi
PS Ce dreq sa cautam pe forumul tau daca nu are nici o legatura cu banii pe net ?
Raz
Mie unul nici macar nu-mi place *** arata... sad.gif
syber90
rofl4.gif rofl4.gif rofl4.gif ...cea mai tare prezentare pe care am vazuto pana acum rofl4.gif

si in plus ... puteti si cere Domenii de discutie ... _cum ar fi ... servicii , vanzare cumparare orice .. ar fi ca si _cum v-ar apartine ...

Ganditiva un pic .. si luati o decizie ...

Ramane *** vrei voi ... alegerea va apartine ...
boss2hot4u
Daca vrei adevarata afacere pe net o iei de pe forumurile straine ca fapt divers.
Si apropo forum arata cam censored2.gif
Haotik
Vampy daca vrei sa vezi *** tre sa arate un forum www.fabricadebani.com/forum/ tu nici macar domeniu nu ai ... iar serverele de la lx pica cand tie lumea mai draga.

In concluzie: Daca taceai filozof ramaneai.

P.S. E 75 de centi un domeniu .info macar de un domeniu dasta sa ai bani daca vrei sa vorbesti despre bani pe net.
net4marketer
Mda, un domeniu cat de mic sa ai si om te faceai smile.gif
JPG
Salut cat de multi romani sunt aici smile.gif
MillionDollarLink

Vampy daca vrei sa vezi *** tre sa arate un forum www.fabricadebani.com/forum/ tu nici macar domeniu nu ai ... iar serverele de la lx pica cand tie lumea mai draga.

In concluzie: Daca taceai filozof ramaneai.

P.S. E 75 de centi un domeniu .info macar de un domeniu dasta sa ai bani daca vrei sa vorbesti despre bani pe net.

Eu cand am inceput sa fac bani mi-a dat un strain domeniu si gazduire moca.
Dintr-un cent am facut 100, dintr-un dolar o mie...
Si mai am si singuru monitor HYIP PUNCT RO smile.gif))))) Daca taceam filosof ramaneam smile.gif)))))
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.