Pozdrav svima,
treba mi pomoc oko kupovine egold-a..
Koji sve nacini postoje da se kupi?
|
|
Pozdrav svima,
treba mi pomoc oko kupovine egold-a.. Koji sve nacini postoje da se kupi?
Preko Icegold.com, putem bank wire-a (doznake).
Pznato mi je putem bank wire. Uzimaju proviziju! Ima li neki drugih mogucnosti mozda paypal ili ? QUOTE(globmon @ Nov 8 2006, 10:58 PM) [snapback]3134972[/snapback] Pznato mi je putem bank wire. Uzimaju proviziju! Ima li neki drugih mogucnosti mozda paypal ili ? Najlakse bi bilo kad bi imao nekoga tko prodaje e-gold, pa on tebi zlato a ti njemu pare Nego moguce su i zamjene, samo sto moras naci nekoga tko hoce da se mijenja. Tu mislim na to da ti platis tome nekome recimo preko paypala, a taj tebi da zlato.
Kreditnom karticom se ne moze kupiti egold zbog mogucnosti chargebacka, Paypal ne dozvoljava money exchange i zbog toga ne postoji neki sajt preko kojeg bi mogao kupiti gold. Mozes probati s nekim strancem exchange ako nades nekoga, ali pazi s kim se mijenjas da ne bi ostao bez novaca. Ako te netko pokrade tesko ces objasniti paypalu da si radio money exchange i da nisi dobio novac. I ostaje bank wire...
Vec je bilo ovakvih pitanja, pa prosurfuj malo ovim forumom.
Uglavnom, zbog nasih komunistickih zakona mozes imati problema sa slanjem para, jer "sta ti imas tu nekom da saljes svoje pare u inostranstvo". |