Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Kradzież Na E-gold
MoneyMakerGroup Forum > MoneyMakerGroup Announcements & Discussion > International Chat > Poland

toor100
[size=3]niestety pomimo próby zabezpieczenia mojego kompa( programantywirysowy ) zostałem okradziony z mojego konta e-gold (2000 $ ). Napisalem do e-gold ale odpisali, że nie mogą pomóc.
Jestem nowym użytkownikiem i zupełnie nie mam wiedzy co można zrobić.
Wiem tylko tyle że jestem biedniejszy o całą moją kase.
Pozdrawiam
i czekam od Was na jakąś informacje 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif
nesk
nic nie zrobisz, egold w takich sytacjach tez nic nie robi... pożegnaj się z kasą i zabezpiecz lepiej kompa
archie19
Ja tez tak sadze jak kolega wyzej. Program jakis sie przydalby porzadny, moze warto byloby zainwestowac (przy tak duzej ilosci $$) w jakis oryginalny i porzadny program?? Niestety szkoda kasy, troche duzo jej bylo. Nastepnym razem moze warto wpisywac haslo poprzez klawiaturke wiltuarna (o ile tego nie czyniles juz wczesniej) smile.gif Jak to mowi przyslowie: Madry Polak po szkodzie wink.gif
varlabase
Pieniądze na koncie pewnie miałeś z własnych środków ?
Na przyszłość nie podawaj swojego nr EG byle gdzie.
Bądź bardziej uważny, bo stracisz jeszcze nie raz.
dumpix
LOL .. 2000 $ !!! Ja bym tyle kasy nie trzymał na internetowych bankach !! A już wogóle na E-Gold.
Niestety nie jesteś jedyną osobą okradzioną w ten sposób.

Musisz na drugi raz bardziej uważać, na jakie stronki wchodzisz i co ściągasz smile.gif

Pozdrawiam.
Mochu
2000 $ ?! Szczerze współczuję, dostałbym zawału na Twoim miejscu, ja jak mam więcej niż 100$ to od razu do planet pay przelewam. Mam jeden i ten sam e-gold od 3 lat i żadnych problemów ani włamań jeszcze nie miałem. Zawsze używaj wirtualnej klawiaturki do wpisania hasła a na maile typu "kliknij i potwierdź swoje konto " odpowiadaj "srały muchy będzie wiosna" ale pod żadnym pozorem nie klikaj w linki, cokolwiek by tam nie pisało. Mailowałem z e-gold swojego czasu na ten temat, to bzdury z kosmosu a jednocześnie najczęstsza droga jak hackerom udaje się pozyskac hasła etc.

Jeszcze raz współczuję i mam nadzieję, ze to był i pierwszy i ostatni taki wypadek.
nesk
jedna najlepsza rada jaka mi wpada do głowy to: przesiądzcie się na linuksa zero antywirusów, zero wirusów, zamiast walczyć z OS-em się nim delektuje od 2 lat bez żadnej reinstalki harhar.gif
onlybarca
Mi wczoraj drugi raz juz kasa z konta uciekła! Na szczescie nie była to duza suma...
Shary
Bylo u mnie e-gold kradli. Zainstalowalem nowy AVPersonal i pomogl. Trojanow i backdorow znalazl .. ojejku. Teraz brak problemow. Chyba u autora antywirus stary byl. Korzystajcie z update i bedzie wszystko dobrze.
hyipuser
QUOTE (toor100 @ Oct 1 2006, 12:52 PM) *
[size=3]niestety pomimo próby zabezpieczenia mojego kompa( programantywirysowy ) zostałem okradziony z mojego konta e-gold (2000 $ ). Napisalem do e-gold ale odpisali, że nie mogą pomóc.
Jestem nowym użytkownikiem i zupełnie nie mam wiedzy co można zrobić.
Wiem tylko tyle że jestem biedniejszy o całą moją kase.
Pozdrawiam
i czekam od Was na jakąś informacje 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif

niestety e-gold jest wmieszany w najwiekrza afere na internecie dotyczaca solidinvestment w kradziezy setek milionow dolarow i e-gold sam kradnie pieniadze ktore sa wlozone, jesli chcesz nadrobic straty skontaktoj sie ze mna i mozliwe ze poge ci pomoc, pieniadze w e-gold sa stracone, nigdy ich nie odzyskasz, jest inny sposob na nadrobienie straty
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.