Welcome Guest ( Log In | Register )

ADVERTISE ON MMG. Contact Us Via E-mail at: MMGAdvertising@gmail.com  |   MMG SUPPORT: MMG Account Questions: support@moneymakergroup.com

damienrogue

Member
*
Profile Views: 220*
damienrogue doesn't have a personal statement currently.
Posts: 5 posts (0 per day)
Joined: 6-January 10
Last Seen: 7th January 2010 - 09:10 AM
Profile
Personal Photo
Personal Info
damienrogue
New MoneyMaker
Age Unknown
Male
Location Unknown
Birthday Unknown
Contact Information
AIM No Information
Yahoo fuzz_ta@yahoo.com
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
Topics
Posts
Blog
Comments
Friends
My Content
6 Jan 2010
hi guys..

i'm a newbie...baru nak berjinak-jinak dgn online investment,da kene conned dgn salah satu HYIP bulan lepas...
i lost usd100, sbb itu nilai minimum utk invest dlm program dia...disebabkan aku baru nak menceburkan diri dlm bidang ni,terpaksalah anggap ini smua sbg cabaran dia.
nak marah pun x guna gak sbb kita sendiri nyer keputusan... ranting2.gif
aku join forum ni pun sbb aku harap blh timba ilmu dr ahli2 yg lebih berpengalaman kat sini..
aku harap dapatla kwn2 kat sini beri tunjuk ajar serba sikit ataupun kongsi apa yg patut ya..

untuk pengetahuan smua, program yg aku invest & kena conned tu ialah DolceInvest.com
sblm aku try, ada gak aku surf kat google untk dptkan kepastian samada betul ke atau scam.
tp disebabkan aku x jmpa apa2 & x brpengalaman, aku teruskan jugak.

bak kata org, bila da terkena baru nak ingat...itu la yg jadi kat aku..hehehehe...
klu ada sesiapa yg blh beri info apa2..sudilah kiranya kongsi dengan aku yg baru belajar ni ya...

-thanks- wave.gif
Extra
Options
Interests
No Information
Other Information
Gender: Male
Favorite Money Making Moment: No Information
Amount of hours spent on the MMG forums daily?: 0-1 Hour
Local Time: Oct 31 2014, 12:52 AM
Last Visitors
damienrogue has no visitors to display.
Comments
Other users have left no comments for damienrogue.
Friends
There are no friends to display.

* Profile views updated each hour
Skin designed by IPB Forum Skins

FEATURED AD - NEW STATIC AD



Advertise on MMG Today!


Advertisement