 International Chat Rules
The international sections are for general discussions and helping people from your country only.
DO NOT participate in ANY currency exchanges here or create new posts for currency exchanges.
DO NOT announce programs, post personal websites or blogs, or use any referral links in this section. Do not start any threads in the International CHAT section to discuss MLM, Hyip, Autosurf programs, etc. All program discussion belongs in the original program threads.
MMG admins and moderators try their best to keep this international area organized, but we do not speak the languages from all countries listed here. If you see someone violating the rules in your language or in your country's subform, please use the report button and report it to the MMG moderating team.
|
 |
|
|
Feb 27 2005, 03:11 AM
|
MMG Member
         
Group: Member
Posts: 233
Joined: 25-February 05
Member No.: 3,234

|
QUOTE(ivaho @ Feb 27 2005, 10:54 AM) Czuje sie troche winny zaistnialej sytuacji, to glownie za moja pomoca rozpaczal sie boom na doublery na polskich forach, oczywiscie kazdy chcial wiedziec skad mam informacje o nowych doublerach, staralem sie unikac informacji o tym forum nie ze wzgledu na strach ze bede mial konkurencje ale ze wzgledu na znajomosc polskiej mentalnosci.
No i niestety nie minalem sie z prawda. Ja proponuje k_h_b aby nowy topic mogla zalozyc osoba o minimum 50-100 postow z wyjatkiem administratorow nowych programow. Co ty na to? [right][snapback]161649[/snapback][/right]
Zaskoczyłeś mnie ivaho tym postem. Piszesz o mentalności i o Polakach ... równocześnie promujesz doubler Polaka który zapoczątkował erę scamów w getpaid, chodzi mi o przeora i jego najnowszy doubler: UKDOUBLER. Uważam że każdy z nas popełnia błędy i nalezy dać drugiemu człowiekowi szansę. Przeor napisał w którymś topicu, że chce być uczciwy, w porządku sobie myśle, każdemu trzeba dać drugą szansę. Dzisiaj postanowiłem zainwestować właśnie w UKDOUBLER, ale ...... mam takie "zbocznie" jeszcze z getpaid, że sprawdzam kto jest właścicielem domeny, no i sprawdziłem: QUOTE Registrant: Ahmed Alaaraji Unverified@Unverified.com +48.4314845 none" Al. Pilsudzkiego 2a/20 Warsaw,N/A,PL 33256""
Domain Name:ukdoubler.com Record last updated at 2005-02-21 12:06:24 Record created on 2005/2/21 Record expired on 2006/2/21
Domain servers in listed order: ns1.yeyku.net ns2.yeyku.net
Administrator: Name-- Ahmed Alaaraji" EMail-: (Unverified@Unverified.com) tel --: +32.4314845 org: none" Al. Pilsudzkiego 2a/20 Warsaw,N/A,PL 33256
Technical Contactor: Name-- Ahmed Alaaraji" EMail-: (Unverified@Unverified.com) tel --: +32.4314845 org: none" Al. Pilsudzkiego 2a/20 Warsaw,N/A,PL 33256
Billing Contactor: Name-- 3636" EMail-: (Unverified@Unverified.com) tel --: +32.4314845 org: none" Al. Pilsudzkiego 2a/20 Warsaw,N/A,PL 33256
Registration Service Provider: name: Hosting2nv tel: +61.412858639 fax: +61.412858639 web:http://www.hosting2nv.com
i to chyba mówi samo za siebie. Przeor któy chce być uczciwy od razu oszukuje podając fałszywe dane o sobie w domenie. To chyba nie pasuje do wizerunku uczciwego admina? A ty ivaho nim zaczniesz krytykę innych spójrz też kogo ty promujesz, bo to też wpływa na reputację Polski i polaków.
--------------------
Autosurf Monitor. 60-90% Ref program.
|
|
|
|
|
|
|
|
Feb 27 2005, 03:50 AM
|
MMG Member
         
Group: Member
Posts: 252
Joined: 26-January 05
Member No.: 2,359

|
QUOTE(ivaho @ Feb 27 2005, 08:54 AM) Czuje sie troche winny zaistnialej sytuacji, to glownie za moja pomoca rozpaczal sie boom na doublery na polskich forach, oczywiscie kazdy chcial wiedziec skad mam informacje o nowych doublerach, staralem sie unikac informacji o tym forum nie ze wzgledu na strach ze bede mial konkurencje ale ze wzgledu na znajomosc polskiej mentalnosci.
No i niestety nie minalem sie z prawda. Ja proponuje k_h_b aby nowy topic mogla zalozyc osoba o minimum 50-100 postow z wyjatkiem administratorow nowych programow. Co ty na to? [right][snapback]161649[/snapback][/right]
Ivaho, przeczysz samo sobie, piszesz, ze starales sie unikac informacji, a jednak za Twoja przyczyna jest wspomniany "boom"  . O czlowieku nie moze swiadczyc ilosc napisanych postow. Widzialem osobe zarejestrowana we wrzesniu poprzedniego roku, a umiescila ref-link w czyims temacie lamiac jedna z podstawowych zasad tego forum. Poza tym Polak z 3 postami czy 500, nadal jest Polakiem. Miejmy nadzieje, ze boom na doublery "made in Poland" zakonczy sie tak szybko jak zaczal.
--------------------

|
|
|
|
|
|
|
|
Feb 27 2005, 04:35 AM
|
MMG Member
         
Group: Member
Posts: 3,631
Joined: 31-January 05
From: PONZI HUNTER
Member No.: 2,540

|
QUOTE(gandalf @ Feb 27 2005, 11:11 AM) Zaskoczyłeś mnie ivaho tym postem. Piszesz o mentalności i o Polakach ... równocześnie promujesz doubler Polaka który zapoczątkował erę scamów w getpaid, chodzi mi o przeora i jego najnowszy doubler: UKDOUBLER. Uważam że każdy z nas popełnia błędy i nalezy dać drugiemu człowiekowi szansę. Przeor napisał w którymś topicu, że chce być uczciwy, w porządku sobie myśle, każdemu trzeba dać drugą szansę. Dzisiaj postanowiłem zainwestować właśnie w UKDOUBLER, ale ...... mam takie "zbocznie" jeszcze z getpaid, że sprawdzam kto jest właścicielem domeny, no i sprawdziłem: i to chyba mówi samo za siebie. Przeor któy chce być uczciwy od razu oszukuje podając fałszywe dane o sobie w domenie. To chyba nie pasuje do wizerunku uczciwego admina? A ty ivaho nim zaczniesz krytykę innych spójrz też kogo ty promujesz, bo to też wpływa na reputację Polski i polaków. [right][snapback]161831[/snapback][/right]
Tez mam mieszane uczucia zwiazane z tym faktem, dlatego musialem spooro porozmawiac z Przeorem zanim zdecydowalem sie mu zaufac. Ryzykuje sporo ale dam mu szanse, mam przeczucie ze bedzie dobrze. Co do podania falszywych danych Przeor sam sie odniosl do tego, poczytaj zalozony przeze mnie folder. Ponadto Przeor nie jest idiota, gdyby chcial oszukiwac totalnie nie podawalby ze jest z Polski, i nie pisalby ze jest WMem ukdoublera, nie ukrywa tez od poczatku ze stworzyl firme typu 1000cents-100dollars. Ponadto przyjrzyj sie troche programom ktore ja promuje calosciowo. Jedyny moj niewypal z duoblerami to Meningold  QUOTE Ivaho, przeczysz samo sobie, piszesz, ze starales sie unikac informacji, a jednak za Twoja przyczyna jest wspomniany "boom"
Czytaj dokladniej, nie unikalem przekazywania informacji o dobrych doublerach i programach inwestycyjnych, dzieki mnie pare osob zarobilo. Unikalem podawania tego forum jako zrodla informacji o doublerach, z 2 powodow, po pierwsze balem sie ze ludzie zaczna przenosic na polskie fora kazdy program jaki tu znajda aby tylko zdobyc troche kasy z refow, po drugie balem sie wlasnie tego co sie teraz dzieje. Grupa cwaniakow tworzy pseudo doublery, reklamujac je na tym forum, liczac na zagr. inwestorow, ktorzy jeszcze Polakow dobrze nie poznali.
|
|
|
|
|
|
|
  |
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
|
|