Welcome Guest ( Log In | Register )

> International Chat rules

The international sections are for general discussions and helping people from your country only.

DO NOT participate in ANY currency exchanges here or create new posts for currency exchanges.

DO NOT announce programs, post personal websites or blogs, or use any referral links in this section. Do not start any threads in the International CHAT section to discuss MLM, Hyip, Autosurf programs, etc. All program discussion belongs in the original program threads.

MMG admins and moderators try their best to keep this international area organized, but we do not speak the languages from all countries listed here. If you see someone violating the rules in your language or in your country's subform, please use the report button and report it to the MMG moderating team.

157 Pages V  < 1 2 3 4 5 > »   
Reply to this topicStart new topic
TENTANG AUTOSURF, ngomongin autosurf di sini
TENTANG AUTOSURF
You cannot see the results of the poll until you have voted. Please login and cast your vote to see the results of this poll.
Total Votes: 77
Guests cannot vote 
OeCuPz
post Jul 4 2005, 10:30 AM
Post #31


Freestyler
Group Icon

Group: Lifetime Supporter
Posts: 1,923
Joined: 8-March 05
From: Beautifull Indonesia
Member No.: 3,558



Kalo yg ini gmn http://www.6dailysurf.com?


--------------------
Life Love Live
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Paid Advertisement
 
Go to the top of the page
 
Eighterz
post Jul 4 2005, 10:37 AM
Post #32


MMG Member
**********

Group: Member
Posts: 2,510
Joined: 3-March 05
From: Big Country in ASEAN, guess where !!
Member No.: 3,409



QUOTE(OeCuPz @ Jul 5 2005, 01:30 AM)
Kalo yg ini gmn http://www.6dailysurf.com?
[right][snapback]305508[/snapback][/right]


Woi ! kan udah dijawab. Liat halaman sebelumnya smile.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
OeCuPz
post Jul 4 2005, 10:41 AM
Post #33


Freestyler
Group Icon

Group: Lifetime Supporter
Posts: 1,923
Joined: 8-March 05
From: Beautifull Indonesia
Member No.: 3,558



Woi.. Beda Woi.. 4.gif

Hehe harhar.gif


--------------------
Life Love Live
Go to the top of the page
 
+Quote Post
b00ksa
post Jul 4 2005, 10:41 AM
Post #34


MMG Member
**********

Group: Member
Posts: 2,000
Joined: 29-January 05
From: KOR #1203889
Member No.: 2,461



QUOTE(Eighterz @ Jul 5 2005, 03:37 AM)
Woi ! kan udah dijawab. Liat halaman sebelumnya  smile.gif
[right][snapback]305519[/snapback][/right]

sabar, Kang!
si ucup teh emang sukanya begitu tongue.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Eighterz
post Jul 4 2005, 10:42 AM
Post #35


MMG Member
**********

Group: Member
Posts: 2,510
Joined: 3-March 05
From: Big Country in ASEAN, guess where !!
Member No.: 3,409



QUOTE(OeCuPz @ Jul 5 2005, 01:41 AM)
Woi.. Beda Woi..  4.gif

Hehe harhar.gif
[right][snapback]305528[/snapback][/right]


doh.gif
ngga baca teliti nih


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Eighterz
post Jul 4 2005, 10:45 AM
Post #36


MMG Member
**********

Group: Member
Posts: 2,510
Joined: 3-March 05
From: Big Country in ASEAN, guess where !!
Member No.: 3,409



QUOTE(OeCuPz @ Jul 5 2005, 01:30 AM)
Kalo yg ini gmn http://www.6dailysurf.com?
[right][snapback]305508[/snapback][/right]


Gwa pernah liat yang ini waktu meluncurnya, sampai sekarang belum ada yang laporan paid tuh.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
OeCuPz
post Jul 4 2005, 10:52 AM
Post #37


Freestyler
Group Icon

Group: Lifetime Supporter
Posts: 1,923
Joined: 8-March 05
From: Beautifull Indonesia
Member No.: 3,558



QUOTE(Eighterz @ Jul 5 2005, 01:45 AM)
Gwa pernah liat yang ini waktu meluncurnya, sampai sekarang belum ada yang laporan paid tuh.
[right][snapback]305536[/snapback][/right]

Ow gt toh.. biggrin.gif


--------------------
Life Love Live
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Eighterz
post Jul 4 2005, 10:59 AM
Post #38


MMG Member
**********

Group: Member
Posts: 2,510
Joined: 3-March 05
From: Big Country in ASEAN, guess where !!
Member No.: 3,409



QUOTE(OeCuPz @ Jul 5 2005, 01:52 AM)
Ow gt toh..  biggrin.gif
[right][snapback]305557[/snapback][/right]


Lapor: dari 6 invest akhirnya nyampe juga $28. Kita lihat bulan depan mereka bayar ngga yah, hari ini aku langsung reinvest $28 dan kemudian sesuai bonus hari ini ( 4X investment), level gwa disitu jadi $112. tongue.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
OeCuPz
post Jul 4 2005, 11:06 AM
Post #39


Freestyler
Group Icon

Group: Lifetime Supporter
Posts: 1,923
Joined: 8-March 05
From: Beautifull Indonesia
Member No.: 3,558



Nanya : Di 6invest tuh duitnya langsung dikirim ke e-gold atau gmn?


--------------------
Life Love Live
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Eighterz
post Jul 4 2005, 11:10 AM
Post #40


MMG Member
**********

Group: Member
Posts: 2,510
Joined: 3-March 05
From: Big Country in ASEAN, guess where !!
Member No.: 3,409



QUOTE(OeCuPz @ Jul 5 2005, 02:06 AM)
Nanya : Di 6invest tuh duitnya langsung dikirim ke e-gold atau gmn?
[right][snapback]305590[/snapback][/right]


waktu "hari payout" aku ngeklik withdraw button. Tidak langsung dikirim automatic ke e-gold. Hal ini berlaku di autosurf manapun, TGT pada tanggal 1 tiap bulannya, 4Daily pada tanggal 15 tiap bulannya. Hanya pada hari itu saja payout button bisa diklik, kalau kamu kelewat, berarti uangnya akan tetap tersimpan di account balance. Yaa kemudian ngga ada pilihan lain selain investkan lagi untuk uopgrade level. Gitu loh tongue.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
OeCuPz
post Jul 4 2005, 11:15 AM
Post #41


Freestyler
Group Icon

Group: Lifetime Supporter
Posts: 1,923
Joined: 8-March 05
From: Beautifull Indonesia
Member No.: 3,558



Trus nanya lagi donk.. Kalo di 123etraffic, 6invest, zoominvest, expinv itu kapan?


--------------------
Life Love Live
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Eighterz
post Jul 4 2005, 11:20 AM
Post #42


MMG Member
**********

Group: Member
Posts: 2,510
Joined: 3-March 05
From: Big Country in ASEAN, guess where !!
Member No.: 3,409



QUOTE(OeCuPz @ Jul 5 2005, 02:15 AM)
Trus nanya lagi donk.. Kalo di 123etraffic, 6invest, zoominvest, expinv itu kapan?
[right][snapback]305615[/snapback][/right]

123etraffic tanggal 1, 6 invest tanggal 5 ( seharusnya, tapi tanggal 1 udah bisa diklik), zoominvest dan expinvest, itu mah HYIP. bukan autosurf.
Zoom maupun exp bebas mau ngambil kapanpun, tapi khusus expinvest, kalau diambil sebelum 20 hari sejak hari invest, kamu ngga dapet interest sepeserpun, tapi kalau dibiarin di dalem, dalam 20 hari pricipal kamu dibalikin sendiri, nanti di hari ke 30 baru interest dikirim (100% dari principal )

Ngomong2 gwa mau tidur ah, nanti pagi ada ujian, kalau mau nanya lebih lanjut hub gwa aja di real life smile.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
OeCuPz
post Jul 4 2005, 11:24 AM
Post #43


Freestyler
Group Icon

Group: Lifetime Supporter
Posts: 1,923
Joined: 8-March 05
From: Beautifull Indonesia
Member No.: 3,558



Ok.. C-ya this morning..


--------------------
Life Love Live
Go to the top of the page
 
+Quote Post
mediax
post Jul 5 2005, 06:47 AM
Post #44


MMG Member
**********

Group: Member
Posts: 106
Joined: 20-June 05
From: dapur istana negara
Member No.: 5,647



Hari ini 4D kok susah di konek ya ?, sering mysql error tuh

ada yang ngalami juga ndak ya

-mediax-
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Eighterz
post Jul 5 2005, 06:50 AM
Post #45


MMG Member
**********

Group: Member
Posts: 2,510
Joined: 3-March 05
From: Big Country in ASEAN, guess where !!
Member No.: 3,409



QUOTE(mediax @ Jul 5 2005, 09:47 PM)
Hari ini 4D kok susah di konek ya ?, sering mysql error tuh

ada yang ngalami juga ndak ya

-mediax-
[right][snapback]306596[/snapback][/right]


Semua member di MMG ngalamin tuh, liat aja threadnya. Kayaknya hosting yang barunya tidak berjalan semulus yang diharapkan.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Paid Advertisement
 
Go to the top of the page
 

157 Pages V  < 1 2 3 4 5 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 

Skin designed by IPB Forum Skins

FEATURED AD - NEW STATIC AD



Advertise on MMG Today!


Advertisement