International Chat Rules
The international sections are for general discussions and helping people from your country only.
DO NOT participate in ANY currency exchanges here or create new posts for currency exchanges.
DO NOT announce programs, post personal websites or blogs, or use any referral links in this section. Do not start any threads in the International CHAT section to discuss MLM, Hyip, Autosurf programs, etc. All program discussion belongs in the original program threads.
MMG admins and moderators try their best to keep this international area organized, but we do not speak the languages from all countries listed here. If you see someone violating the rules in your language or in your country's subform, please use the report button and report it to the MMG moderating team.
Ovo Je Strasno, strasno!!! |
|
|
|
|
Apr 30 2006, 03:05 AM
|
MMG Member

Group: Member
From: Planet Earth
Member No.: 34,833

|
QUOTE(Progenitor @ Apr 30 2006, 11:47 AM) [snapback]2008426[/snapback] Po meni ona nije bila scammer. Scammeri su oni koji zatvore sajt u trenutku kada cvjeta i kada ima najvise love. Admin koji vodi sajt i placa sve dok mu ne nestane love je po meni posten. Problem je u tome sto ljudi ne shvacaju kako stvari funkcioniraju, ne znaju da su bas svi ti autosurfovi ponziji i da oni ne mogu trajati vjecno. 12DP je trajao 6-7 mjeseci, tko je usao na vrijeme je mogao zaraditi brdo love. Ista stvar je s 4daily, trajao je 8 mjeseci i opet se moglo jako dobro zaraditi (to mi je bio prvi autosurf, iz njega sam izvadio 800% od onog sto sam ulozio). Scammeri su oni koji zatvore sajt nakon 1-2 mjeseca i stave svu lovu sebi u dzep. Ova iz 12dp je sigurno uzela dosta love sebi, ali ona je uspjela napraviti najbolji autosurf svih vremena i mnogi su jako dobro zaradili.
Pa ako tako gledas ok, ali bi takav program trebao da napise jasno na svom sajtu kako funkcionise. Prvo ima ljudi koji nemaju pojma kako funkcionisu ovi sajtovi. Mi znamo jer se duze bavimo, ali neki ne znaju. I kada oni dodju prvi put na takav sajt i vide da mogu za 12 dana ostvariti profit od 144% a na sajtu pise da je 100% legalan, da se bavi marketingom, forex-om i drugim investicijama i da skoro garantuje mogucnost isplate (npr. 12dp), ljudi vise ne postavljaju nikakva pitanja. A sta rade oni koji su recimo ocajni kad je novac u pitanju a ima ih koliko hoces? - Polazu sve svoje nade u takav program i nadaju se da ce im pomoci da se izvuku iz problema, dugova itd... i sve sto imaju ulazu. Ako si u mogucnosti procitaj ovo: http://www.sec.gov/litigation/litreleases/lr19579.htmSvaki ponzi program je po definiciji scam jer ce uvek biti ljudi koji ce da izgube novac. I po pravilu je uvek vise onih koji gube od onih koji dobijaju. Ja se slazem sa time da sajt napise da je u pitanju ponzi igra, ili kockanje i da postoji rizik od gubitka novca i onda je ok, pa ko voli nek' izvoli. Pozdrav, Jale
--------------------
|
|
|
|
|
|
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
|
FEATURED AD - NEW STATIC AD
Advertise on MMG Today!
|