Welcome Guest ( Log In | Register )

> What is this section?


This section houses closed, inactive, and offline programs.

Closed programs are programs whose administrators have officially announced the end to their programs.

Inactive programs are programs whose thread on MMG has not had a single post for a period of 4+ weeks.

Offline programs are programs whose websites have been down for a minimum of 7 days.

905 Pages V  « < 42 43 44 45 46 > »   
Reply to this topicStart new topic
Banners Broker - bannersbroker.com, Banner Ads
babaloo
post Mar 27 2012, 07:13 PM
Post #646


MMG Member
**********

Group: Member
Posts: 210
Joined: 9-February 12
Member No.: 398,135



QUOTE (tibetan113 @ Mar 27 2012, 06:25 PM) *
If they do ever chose to go the 1099 route, I just surely hope they allow us to claim our expenses.


"They" would be the IRS. They determine what can and cannot be claimed.

On another note, I had my attorney read over the BB terms, and he made a few points. My main concern was being sued by people who lost money if I made money if it turns out BB is less than legal. That is called an "unjust compensation" claim, and he said it was possible but unlikely. He said the terms make it clear that we are independent contractors and the only thing BB could probably sue any of us for, if someone sues them, is if we misrepresent the company and/or program when we promote it. He did say to be aware, too, that one clause in the terms allows BB to change the terms as much as they want, whenever they want, without notice. Something to keep in mind.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Paid Advertisement
 
Go to the top of the page
 
babaloo
post Mar 29 2012, 09:22 AM
Post #647


MMG Member
**********

Group: Member
Posts: 210
Joined: 9-February 12
Member No.: 398,135



I've been doing more research and reading the BB blog and am feeling better about this company. Looks like it could be a good opportunity.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
solstar
post Mar 29 2012, 10:47 AM
Post #648


MMG Addict
**********

Group: Member
Posts: 8,209
Joined: 29-January 11
Member No.: 279,700



my panels are moving along nicely.... a little here and a little there. Looks like I will be in good shape to pay for my next traffic pack from profits plus put a little jingle in my pocket. thumbup(1).gif


--------------------
Best of the Best

1. PowerAdCash

2. TrafficMonsoon

3. Paidverts
Go to the top of the page
 
+Quote Post
pault
post Mar 29 2012, 03:22 PM
Post #649


MMG Member
**********

Group: Member
Posts: 335
Joined: 14-November 04
Member No.: 901



Any body else Impressions still at 0?

After 4 days, I wrote support about this and I was told to change it, which I did.

Still not moving after 5 days I contacted support again telling them Impressions are still not moving and I already changed it.

Apparently they can't read right as I got the same answer to change it.

So my question is anyone else Impressions not moving?


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Damcn
post Mar 29 2012, 05:58 PM
Post #650


MMG Member
**********

Group: Member
Posts: 74
Joined: 4-March 12
Member No.: 408,035



QUOTE (pault @ Mar 29 2012, 03:22 PM) *
Any body else Impressions still at 0?

After 4 days, I wrote support about this and I was told to change it, which I did.

Still not moving after 5 days I contacted support again telling them Impressions are still not moving and I already changed it.

Apparently they can't read right as I got the same answer to change it.

So my question is anyone else Impressions not moving?


If you are talking about ad campaigns, yes same problem!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
blieveit
post Mar 29 2012, 06:37 PM
Post #651


MMG Member
**********

Group: Member
Posts: 101
Joined: 18-January 12
Member No.: 390,488



Same problem for 3 weeks now and support I think is an automated response to certain indicators. Get same response on different issues that appear to just repeat. Automation, gotta love it. You'd think a computer could respond a little quicker though, ha!


--------------------
It doesn't take a "Genius 1000," to figure this one out! Visit My Website
Go to the top of the page
 
+Quote Post
jpfritztx
post Mar 30 2012, 08:51 PM
Post #652


MMG Member
**********

Group: Member
Posts: 120
Joined: 6-September 11
Member No.: 340,734



Regarding Ad Campaigns, can you pick more then one country? I watched the training video but it does not say.

Also I have uploaded banners for my campaign and then the next day when I go into "edit banners" BBroker acts like they were never uploaded....also when I go into "edit settings" Bbroker gives me an error and advises to "re-select my target area" as if I had never previously selected any countries the day before. ( Which I did)

I am getting the impression that their Add Campaign system is not working. Any one who is in actual contact with a person at the company have an answer? I unlike most joined more for the add aspect for my own personal websites and affiliate sites. The reselling of ad space via the panels was a bonus for me.


thanks,
JP

Go to the top of the page
 
+Quote Post
letsearn4ever
post Mar 30 2012, 08:54 PM
Post #653


MMG Member
**********

Group: Member
Posts: 3,147
Joined: 5-June 06
Member No.: 56,556



QUOTE (babaloo @ Mar 29 2012, 09:22 AM) *
I've been doing more research and reading the BB blog and am feeling better about this company. Looks like it could be a good opportunity.


thats good to know dear babaloo, I am sure you will like the program a lot.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
strosdegoz
post Mar 30 2012, 10:51 PM
Post #654


MMG Addict
Group Icon

Group: Banned
Posts: 23,560
Joined: 5-March 06
From: Dominican Republic
Member No.: 36,029



QUOTE (babaloo @ Mar 28 2012, 12:13 AM) *
"They" would be the IRS. They determine what can and cannot be claimed.

On another note, I had my attorney read over the BB terms, and he made a few points. My main concern was being sued by people who lost money if I made money if it turns out BB is less than legal. That is called an "unjust compensation" claim, and he said it was possible but unlikely. He said the terms make it clear that we are independent contractors and the only thing BB could probably sue any of us for, if someone sues them, is if we misrepresent the company and/or program when we promote it. He did say to be aware, too, that one clause in the terms allows BB to change the terms as much as they want, whenever they want, without notice. Something to keep in mind.


This is good info but they are really sneaky already so it is to be expected.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Surfmike
post Mar 31 2012, 06:35 AM
Post #655


MMG Member
**********

Group: Member
Posts: 179
Joined: 17-January 12
Member No.: 389,683



QUOTE (strosdegoz @ Mar 31 2012, 06:51 AM) *
This is good info but they are really sneaky already so it is to be expected.


For my part I find them an excellent company. You guys should relax and be grateful for this excellent opportunity. I doubt you ever got such a return on your money.
There is just no pleasing some people !
This is a young company have patience , if you ever grew a company you would understand.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
jpfritztx
post Mar 31 2012, 11:34 AM
Post #656


MMG Member
**********

Group: Member
Posts: 120
Joined: 6-September 11
Member No.: 340,734



QUOTE (jpfritztx @ Mar 30 2012, 10:51 PM) *
Regarding Ad Campaigns, can you pick more then one country? I watched the training video but it does not say.

Also I have uploaded banners for my campaign and then the next day when I go into "edit banners" BBroker acts like they were never uploaded....also when I go into "edit settings" Bbroker gives me an error and advises to "re-select my target area" as if I had never previously selected any countries the day before. ( Which I did)

I am getting the impression that their Add Campaign system is not working. Any one who is in actual contact with a person at the company have an answer? I unlike most joined more for the add aspect for my own personal websites and affiliate sites. The reselling of ad space via the panels was a bonus for me.


thanks,
JP


re-posting to ensure someone sees and answers it. So far it has been skipped.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
babaloo
post Mar 31 2012, 12:16 PM
Post #657


MMG Member
**********

Group: Member
Posts: 210
Joined: 9-February 12
Member No.: 398,135



QUOTE
This is a young company have patience , if you ever grew a company you would understand.


LOL. I'm now building my third company, thank you.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Damcn
post Mar 31 2012, 12:48 PM
Post #658


MMG Member
**********

Group: Member
Posts: 74
Joined: 4-March 12
Member No.: 408,035



QUOTE (jpfritztx @ Mar 30 2012, 08:51 PM) *
Regarding Ad Campaigns, can you pick more then one country? I watched the training video but it does not say.

Also I have uploaded banners for my campaign and then the next day when I go into "edit banners" BBroker acts like they were never uploaded....also when I go into "edit settings" Bbroker gives me an error and advises to "re-select my target area" as if I had never previously selected any countries the day before. ( Which I did)

I am getting the impression that their Add Campaign system is not working. Any one who is in actual contact with a person at the company have an answer? I unlike most joined more for the add aspect for my own personal websites and affiliate sites. The reselling of ad space via the panels was a bonus for me.


thanks,
JP


Yes you can add more than one country to your ad campaign, just click on each country you want to add and click add. The ad program seems to have a bug or something. Mine hasn't worked since the 16th. On the webinar yesterday they said to delete your campaign and start over. Not sure if that will work or not but that's what I will try next. I will contact my sponsor again to see if they have any more info.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
jpfritztx
post Mar 31 2012, 01:46 PM
Post #659


MMG Member
**********

Group: Member
Posts: 120
Joined: 6-September 11
Member No.: 340,734



QUOTE (Damcn @ Mar 31 2012, 02:48 PM) *
Yes you can add more than one country to your ad campaign, just click on each country you want to add and click add. The ad program seems to have a bug or something. Mine hasn't worked since the 16th. On the webinar yesterday they said to delete your campaign and start over. Not sure if that will work or not but that's what I will try next. I will contact my sponsor again to see if they have any more info.


Well since I just created the campaign yesterday, me deleting it and starting another one would be moot. lol Its obvious they have a problem, but it doesn't sound like they are wanting to fix it that quickly. Which is odd since they say in most of the webinars how they are trying to get big companies to advertise with them. If your campaign system doesn't work, no more new clients for ads only.

hope it gets fixed quick. AS a new ad pub subscriber, this is not making them look good.
JP
Go to the top of the page
 
+Quote Post
blieveit
post Mar 31 2012, 09:11 PM
Post #660


MMG Member
**********

Group: Member
Posts: 101
Joined: 18-January 12
Member No.: 390,488



QUOTE (jpfritztx @ Mar 31 2012, 03:46 PM) *
Well since I just created the campaign yesterday, me deleting it and starting another one would be moot. lol Its obvious they have a problem, but it doesn't sound like they are wanting to fix it that quickly. Which is odd since they say in most of the webinars how they are trying to get big companies to advertise with them. If your campaign system doesn't work, no more new clients for ads only.

hope it gets fixed quick. AS a new ad pub subscriber, this is not making them look good.
JP

Restarting is moot, they are not running. If you click on the edit campaign it will take you to a page that you can edit the campaign and it will ask you to re-enter your info. That will not delete the campaign you already have set up though it will basically have you set up another one. You will have to delete the campaign that you previously set up but it will give you your impressions back into your impressions bank. The only part of the advertising that is working right now, ha! If you click on only the banners and not the edit part it will take you to your banners for that campaign and they should still be there. Mine are and I just did it 3 times to make sure it was doing what it is supposed to be doing. If all you are clicking on is the word banners and not the edit and the banners you previously entered are not there then you have a problem you need to report to support. They'll just tell you to edit and do another campaign but maybe if enough people do it the message will eventually sink in, and no it is not making them look very good at all to advertise the banner advertising aspect and not do their due diligence to rectify this ongoing problem. Especially while telling everybody on the webinars that the advertising is working when it clearly is not. The panels are moving and that's great and enough for some people but others would like to get what they signed up for not just what they want to provide.


--------------------
It doesn't take a "Genius 1000," to figure this one out! Visit My Website
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Paid Advertisement
 
Go to the top of the page
 

905 Pages V  « < 42 43 44 45 46 > » 
Reply to this topicStart new topic
41 User(s) are reading this topic (40 Guests and 0 Anonymous Users)
1 Members: AndrejL

 

Skin designed by IPB Forum Skins

FEATURED AD - NEW STATIC AD



Advertise on MMG Today!


Advertisement







IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here